In dit proces kunt u kiezen uit een trouwlocatie, een ambtenaar, datum en tijdstip voor uw huwelijk of gps. Ook kunt u kiezen voor een betaalde ceremonie of een kosteloze ceremonie. Kiest u voor een gratis huwelijk dan heeft u geen keuze voor een ambtenaar of locatie. U kiest dan alleen een datum en tijdstip. Kiest u bij de betaalde ceremonie voor een externe locatie dan dient u het ingevulde formulier "externe locatie" te uploaden.

Trouwen op het Gemeentehuis of externe locatie: duur van de ceremonie 45 minuten tot 60 minuten. Voor een externe locatie dient u het "aanvraagformulier externe locatie" in te vullen en te uploaden. Denk hierbij ook aan de kopie van het legitimatiebewijs van de locatie beheerder.

Gratis huwelijk: het gratis huwelijk vindt plaats in een spreekkamer van het gemeentehuis en wordt gekenmerkt door een korte ceremonie van maximaal 15 minuten. Houd er rekening mee dat het aantal aanwezigen beperkt is tot het bruidspaar en maximaal 2 getuigen.

Oriƫntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten